Hem Ledare Intervju Sjösäkerhet Forskning Framtidsyrken Utbildning Arbetslivet Hallå där.. Ministern Gästartiklar Arkiv
 

Drömmer du om att ha hela världen som arbetsplats?

Då är ett jobb i Wallenius-flottan helt rätt för dig! Den växer med nya moderna biltransportfartyg, vilket gör att vi kan erbjuda dig som funderar på framtiden oändliga möjligheter att få ett spännande och stimulerande arbete.

Att gå till sjöss hör inte till det förgångna, tvärtom är det troligtvis en av de mest expansiva och spännande framtidsbranscherna. Som rederi har Wallenius över 70 års erfarenhet. Dessutom har vi ambitionen att ligga i absolut framkant när det gäller tekniska lösningar ombord. Exempelvis har
våra nya fartyg bryggor med 360 graders sikt. Vi arbetar även intensivt med att hela tiden hitta nya sätt för att minska flottans miljöpåverkan där vår filosofi är att sjötransporter inte är ett problem i sig utan en lösning på ett problem. Apropå miljö, visste du att det är vårt dotterbolag som nu utvecklat en teknik för att rena ballastvatten och som är den första i världen att klara FN:s maritima organ, IMO:s, hårda krav. Det arbetet startade för flera år sen. Det kallar vi att ta miljön på allvar.
Ofta är det våra medarbetare till sjöss som själva kommer på helt lysande uppfinningar och som vi ser till att våra fartyg börjar använda. Våra besättningar är det viktigaste vi har och för oss är det en självklarhet att satsa på dem. Hos oss har du goda karriärmöjligheter och vi ser vidareutbildning som en naturlig del i arbetet. Vi tycker att det mesta som man gör hemma ska man också kunna göra till sjöss. Därför har vi gym, bibliotek, Internet och hemmabio ombord. Det enda som det möjligtvis kan bli lite svårt med är skogspromenaderna...
Om du vill arbeta hos oss kan vi erbjuda ett enormt spännande, roligt och varierande arbete ombord på våra fartyg. Wallenius-flottan växer så det knakar. I år tog vi leverans av två nya fartyg och under nästa år kommer ytterligare tre. Därför behöver vi dig!


Läs mer och ansök direkt på
www.walleniusmarine.com


Annonsörer
Click!Click!Click!Click!Click!